Мајсторе, што си ме праел у глава како зелка? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако на фризера не му кажеш како сакаш да те ишиша, онда, он ќе си тера по свое.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.