Мајмуни правив бољи селфи од људи (фото)

Сподели со своите пријатели

Мајмун на туристку ву га украде дигиталан апарат, и на крај искочи дека он си направија совршен селфи.

Loading...

Лизи Вер, туристка која отиде на Бали, почне да се слика лево десно, ама од заседу гу нападне мајмун, и сфати дека и он може да си прави селфи какви што он сака.

 

 Majmun turistkinji oteo kameru i napravio savršen selfie

Љубопитно мајмунче га земе апарат и како што кажује туристка, он прво почнаја да гу лиже камеру. После си направија позе, па рипнаја на жену на главу.

– Беше поприлично узбудљиво да гледаш како тој мало створење е заинтересирано за камеру. Оно уствари се снајде боље од мене. Док да се заврту, осети дека ме влече за хаљину, а после почна да ме скубе, раскажује туристка.

 Majmun turistkinji oteo kameru i napravio savršen selfie

Мајмун за секунду ми се најде качен на главу. Не беше сигурна што ќе ми направи, све док не ми га најде уво. За среќу, он само сакаше да се игра, па ме грицна нежно и си отиде, вика Лизи.

Loading...

После овуј сторију, докажуе се дека човек ипак потекнује од мајмуна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.