Мајмуне, донеси ми едно пиво (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Куде браќа Јапанци, може да седнеш у кафиќ, и келнера да га наречеш мајмун, без да се наљути.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.