Мајката го зела бебето во раце, а тоа што се случило ќе ве остави без зборови

Сподели со своите пријатели

Многу мајки се соочуваат со проблемот на хранење дете. Но, сепак изгледа дека во Бразил не познаваат таков проблем. Она што оваа мајка го направи на интернетот предизвикало бурни реакции на интернет.

Loading...

Бебето целиот оброк го изело само во неколку секунди. Што мислите вие за оваков начин на исхрана?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.