Мајка на годину: Ишамара га сина насред протести (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимка на насекирану мајку која га дисциплинира сина затој што учествује на насилни протести у Балтимор, бидна прав хит на интернет.

Loading...

Како што може да се види на снимку, мајка уопште не се устеза да га ошамари сина иако се наваѓав у јавност. После воспитну, мајка почна да добива сви похвале. посебно што га искара сина што фрља камења на полицајци.

Срам га било… Он нашја да секира мајку.

Мрш, дома. Битанго една

https://www.youtube.com/watch?v=mVTlYvi35Xk

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *