Мајка му дозволила на својот 3 – годишен син да ја облекува една недела (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако му дозволите на вашиот 3 – годишен син да ве облече, може да изгледате доста привлечно и модерно.

Loading...

Со овие зборови, Самер Белеса, актерка и блогерка ја објаснува еднонеделната промена на нејзиниот имиџ, кога му дозволила на својот тригодишен син да ја облекува, односно, сам да ги избира деловите од облеката на неговата мајка.

Некои работи ги погоди добро, а за некои направи тотална утка, вели Самер, објаснувајќи дека синчето во некои денови одбирал чевли од два различни пара.

Ваквиот чекор на Самер, таа го опишува и како добра теравпетска сеанса за промена на улогите, што кај децата придонесува да им се зголеми самодовербата, вели таа, но и да им го зголеми чувството за одговорност.

Еве како синот ја облекуваше својата мајка во текот на една недела.

 

1 ден

Loading...

Втор ден

Трет ден

Четврти ден

toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-5

Петти ден

Loading...

toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-1

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *