28.05.2015 20:59

Мајчинство како спас за малото колабирано слонче (видео)


Крдо од слонови кои поминува блиску до населено место во Јужна Африка, одеднаш запира на патот, откако едно од малите слончиња паѓа на асфалтот поради колабирање на организмот.

Повозрасните слонови се враќаат до малото слонче, во обид да го охрабрат да стане, но, поради исцрпеност, слончето едноставно не може да стане на нозе повторно.

loading...

Слончето накрај собира сила, со помош на својата мајка која цело време го заобиколува телото и се обидува да најде начин да го спаси малото слонче.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments