Маестрално: Адреналински скокови од карпу Хавасупаи (видео)

Сподели со своите пријатели

За снимање на видео запис е користен дрон, гоу – про камера, и све е спакувано у 4к резолуцију.

Loading...

Пејсажи и храброст на момци е стварно нешто што не се коментира.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.