Мачкино лудило – кобно за газду што сакаше да се игра (видео)

Сподели со своите пријатели

Од играчку, бидна плачка. Мачка, која ваљда е отидена сас памет или пати од напади на бес, прво почна да се игра, за да после полуди скроз на скроз и да начека момент, газду дури и да га превари преко закључени врата.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.