Мачка у стил – не долази у обзир не идемо у школу д’нска (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко гу тера мачку да стане од кревет за да може он да иде у школу, а да не гу остави њума унутра, пошто знаете и сами оставите ли гу мачку саму може да се десив работе што може само да с’нуете.

Loading...

Арно ама колко и да е упоран дечко она се запнала не стануе и готово како да гу терав њума да иде у школу, ма да дел од деца што не ги се иде у школу изгледа исто такој мајка ги вика да станев да се спремав они абер си немав.

Можда некој ќе се пронајде ама тој ви е.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.