Мачка што работи како домашна секретарка (видео)

Сподели со своите пријатели

Не работи она буквално како домашна секретарка него к’д заѕвони телефон она фино лепо га одбива повик – подигне и спушти слушалицу и си тера работу, на газде им е мирна глава не ги замара телефон, после можев да се оправдав к’д ги некој праша да си кажев мачка се беше заиграла па не смо слушнале к’д сте ѕвониле, а на маче му е прилично интересначко или гу нервира што ѕвони.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.