Маце, ти ли си? (фото)

Сподели со своите пријатели

Познат македонски забавњак, Марјан Стојановски, има нов имиџ.

Loading...

Марјан на овогодинешно издание на ”Макфест”, дојде сас нову боју на косу, шишке и црвено одело, и направи цела Македонија да се прашује дали е тој он’ј исти певач што га ми знаемо одамна.

Пријатно изнанаѓење, нема што.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.