Ма, какво лето – облечи монтку и кулирај по плажу (видео)

Сподели со своите пријатели

Момак од Србију, од необјашњиви разлози, решија да тера инат на лето и на плажу да прошета по монтку, капу и шал.

Loading...

Еве како реагира народ…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.