Лудило: Тренер што прди у теретану (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете отидете у теретану и добиете личнога тренера и док он с’с вас вежба стално си прди. Нормално тој не се дешава тек такој, ама овј тренер дошја до идеју малце да ги заебава људи што тренирав куде њега у теретану и да види како они ќе реагирав. За малце ќе изедеше и ќутек.

Loading...

Едноставно може да се каже спремете се за смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.