Лудило: Пар води љубав на рид, а воајери ги гаѓав с’с ракету (видео)

Сподели со своите пријатели

Да не знаеш кои су поблесави, дали овија што на сред рид имав секс, дали овија што од приличну далечину ги гледав и коментирав. Врх на целу ситуацију е к’д овија дечки што гледсва одлучуев малце да га зезнев пар у акцију, па накуде њима испалуев сигналну ракету.

Loading...

Уопште не е пријатно некој да ве прекине у најубаво, ама па људи најдете си кревет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.