ЛУДИЛО: Овакој објаснуе Црногорац последице од земјотрес (видео)

Сподели со своите пријатели

Нешто слична ситуација с’с наш кумановски „иде Дунав“ е и овој куде Црногорац објаснуе како се десија земјотрес, па такој он искочија низ затворени врата од стра колко се све тресло.

Loading...

Стварно некад људи знаев да бидев у шок, ама добро, њино е било страшно, а ми смо туј да си терамо сеир и да се смеемo на хит изјаву за овој лето у Црну Гору.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.