Лудило на селску свадбу – „Цело село шмрќе бело“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Немој да забравите дека се работи за свадбу, ама к’д е у прашање селска свадба с’с заостанати сватови логично е дела уз песму „Цело село шмрче бело“ ќе се направи лудница. Ќе играв и старо и младо, и трезно и пијано, сви ќе рипав по астали и столице, а врхунац е к’д ед’д од гости ќе почне да иде околи сви и да фрља брашно врз њима.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.