Луда авантура на метро: Храбар Русин сними предобри кадри (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека су Руси много храбар и откачен народ смо се увериле низ много видеа и њини авантуре, а еве и још една што може да улети у компилацију. Дечко га направи овој с’с големи пречке, иако е силна контрола и безбедност на руско метро, он ипак успеја да се качи на кров на воз и с’с своју камеру да гу забележи целу туј авантуру.

Loading...

Делуе много страшно и лудо, ама веруемо дека му е на њега било испунето срце, а вас сигурно ќе ве одушеви.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.