Лопов ву украде ташњу, а она на њега нешто много повредно (видео)

Сподели со своите пријатели

Не знаемо дали е наместено све овој, али претпостављамо дека не е пошто е снимено од бебзедносни камере. У свак случај е урнебесно тој што овај девојка има кликер.

Loading...

Лопов ву гу украде ташњу и почна да бега, остављајќи га мотор туј. Девојка место да га мава њега да си гу земе ташњу, она му га зема мотор и си отиде.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.