Људи што билдање га сфатиле превише озбиљно (видео)

Сподели со своите пријатели

Некои сакав превише набилдано тело, некои не сакав и им изгледа грозно, али тој су различни укуси и за њима нема дискусија.

У видео можете да погледнете 10 типа на људи што за втор дом гу сматрав теретану и изгледав како тамо да се родиле и никад да не искачав. Некои су стварно страшни, некои можда и не. Проценте сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.