Људи и „Скопје 2014“: Еве за што ќе служив споменици (галерија)

Сподели со своите пријатели

Додуше одамна веќ пројде 2014-та, ама што е па битно тој. Битно е дека имамо споменици што викав кумановци и за сурлу и за тупан, а што се прави с’с споменици по бел свет верујте ќе стигне и у Скопје.

Нели јака метропола прати светски брендови, па еве за некоју годину к’д Скопје од 2014 ќе искочи, људи овакој ќе се забављав с’с статуе.

Ајде трчи побрзо!

Не ме напуштај молу те!

Лезбејски поход.

Мамо види гузица.

К’д си гладан не си свој.

Помоош!

Тргни се мори од мене.

Он се осеќа безобразно.

Малце веќ претерано.

Бегај чамац е мој.

Црна хроника а?

Ајде бре колко ќе ве чекамо.

Нешто не штима.

Рука што помага.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.