Леопард мава бодљикаво прасе, дали ќе остане гладан или ипак не? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека леопард може да изеде све што е помало од њега у грешку сте, исто како што беше и овј леопард к’д помисли дека може да нападне бодљикаво прасе. Мучи се малко мава га, не се предаде одма, ама некако натамо-навамо не му идеше превише, па дигна руке, боље гладан него избоцкан.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.