Лек за сообраќајан метеж: Дувај у шупељку (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако си шофер кој редовно глави по улице за време на сообраќајан метеж по град, пробај да не се нервираш. Само си понеси дудук или т.з шупељку, и дувај.

Loading...

Помага. Стварно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.