ЛАДА од 400 коњски силе против Порше (видео)

Сподели со своите пријатели

Замисли возиш се у порше, и од ед’н пут, престигне те ЛАДА.

Loading...

Да, тој е буквално да се уапеш за г’з.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.