Квасец и топла вода е мешавина за спас од комарци (видео)

Сподели со своите пријатели

Високите температури секогаш со себе носат досадни и непријатни убоди од комарци.

Loading...

Сите добро знаеме колку е тешко да се спасиме од досадно зуење и чешање, и без разлика на јаките средства, спрееви и креми – комарците тешко се откажуваат.

Творецот на видеото на Јутјуб тврди дека смислил начин како да се спасиме од комарци за 10 минути.

Се` што ви е потребно е една пластична флаша, нож, жолт шеќер, топла вода и квасец.

Погледнете како се прави стапица за досадните комарци.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.