Купив оружје, мозак не купив (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве ги идиоти за 2015 годину, кои сас свое лично оружје, накрај се утепасва сами себе.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.