Купиш стан, добиеш девојку гратис (видео)

Сподели со своите пријатели

Јапански рекламе су некако малце чудни за нас, али ипак производ мора да се продаде. Такој да ако имате некој стан што упорено се трудите да га продадете, а не ви иде, контактирајте ги Јапанци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.