Купи си стик за превод и целивај девојке (видео)

Сподели со своите пријатели

Кажи им збогом на сви језични бариере и почни да заведуеш девојке од цел свет, сас помош на малу направу која преведуе све што кажеш на лице место.

Све што ти треба е стик, интернет и девојке.

Еве како тој функционира у реалност.

https://www.youtube.com/watch?v=B6ngM0LHxuU

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.