Кумановско биро за вработување работи ”во” терен

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

 

Ако случајно идете да се пријавите, да знаете куде да ги тражите.

 

 

10501896_10204640257381515_5589558614277175880_n


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *