Кумановка куде Драгана Вучиќа: Збори погласно ништо не се чуе (видео)

Сподели со своите пријатели

Важи правило дека куде су кумановци тамо е и хумор, а овј пут тој се деси у студио на Драгана Вучиќа к’д кумановка ги насмеја сви до слузе.

Тип на игру е она да има слушалице и да чита од уста на противничку, ама она цело време се дере дека ништо не се чуе и дека нешто ву бучи, јадна жена утепа се викајке дека не чуе ништо, ама кој да гу сфати.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.