Кумановац у Сити Мол (видео)

Сподели со своите пријатели

Ми кумановци можда немамо Сити Мол, ама затој тамо имамо нешто што се вика доблест да терамо сеир на сопствену сметку. Teрање сеир е нешто што е незамисливо за скопјани на пример, пошто нели они су у све најбољи, па затој не` и Грци крстива ”Скопја”.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.