Кумановац се вакцинира за работу на Исток (видео)

Сподели со своите пријатели

Мора да се примив вакцине пред да идеш на Исток, иначе, ќе се љутив браќа Американци ако ги заразиш сас еболу.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.