Куќата на „Симпсонови“ навистина постои (фото)

За многумина серијата „Симпсонови“ е една од омилените, а веројатно барем некогаш сте се запрашале како оваа куќа на познатото семејство би изгледала во реалноста. Познато е дека портокаловото здание во 1997 година го оживеа градежната компанија „Kaufman & Broad“.   Loading…   Таа е сместена во Невада во Ред … Continue reading Куќата на „Симпсонови“ навистина постои (фото)