Куде те фати дремка – тамо си легни (галерија)

Сподели со своите пријатели

Некои људи имав чудан “талент“ да спиев куде најдев.

Loading...

Док некој не може да заспие у удобан кревет, од другу страну постоив људи кои можев да спиев било куде и било к’д.

 

1

 

11

 

13

Loading...

 

14

 

15

 

16

 

2

Loading...

 

3

 

4

 

5

 

6

Loading...

 

7

 

8

 

9

Loading...

 

10


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *