Куде се пентериш друже по туј угорнину? (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој видео можда ќе ве потсети на муабет „Ја брм, брм, ама оно к*р нема гориво“. Е овој има гориво, ама шофер некако га запнаја на угорнину д’рш не дај, а оно па за инат нејќе. И такој малце падна надоле и оштети по некое дрво, али што да се прави судбина такој сакала.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.