Куде може Том да биде попаметан од Џерита? (видео)

Сподели со своите пријатели

Да не смо пораснале сас цртани филмови ”Том и Џери” па да не знаемо кој е попаметан и помудар у сваку ситуацију. Тој се подразбира по дифолт дека Џери увек успее да га зезне Тома, и тој онакој, мајсторски.

Loading...

Дека Џери е увек голем мајмун, доказ е и следеќо видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.