Куче што ќе ви га разубави д’н (видео)

Сподели со своите пријатели

Такер е куче од расу шнуди, а он може да свири на клавир и да испушта некои звуци како да се весели, а не може да останете рамнодушни на његов наступ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.