Крв низ ѕидови – несекојдневна сторија во семејството Кенеди (видео)

Сподели со своите пријатели

Во стан, сопственост на семејството Кенеди во предградие на Оклахома Сити, се случил несекојдневен настан кој предизвикува морници.

Loading...

Томас Кенеди од Оклахома забележал црвена течност на ѕидот на својата кујна. Не се ни прашал од каде доаѓа, го избришал ѕидот и мислел го решил проблемот. Но по кусо време црвената течност пак се појавила на ѕидот, ја повикал полицијата која ги потврдила неговите најголеми стравови – од ѕидовите течела крв.

Потоа отишле во станот над тој на Кенеди и откриле дека соседот починал. Полицајците му соопштиле на Томас дека најверојатно неговиот сосед паднал и го скршил черепот.

После тоа морничаво откритие, бил повикан специјален тим кој ги отстранил деловите од ѕидот и плафонот и исчистил се`. Кенеди и семејството ги преместиле во друг стан во истата зграда.

Форензичарот утврдил дека неименуваниот сосед умрел од природна смрт и полицијата го затворила случајот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.