Кревет што те издиза од земју к’д нејќеш да станеш (видео)

Сподели со своите пријатели

Некад, за станување рано не помага, нит аларм, нит мајка ти да ти дојде у собу по сто пута, нит татко ти да ти расипе кофу воду над главу. Спие ти се, и тачка.

Loading...

Сас ов’ј кревет, б’ш нема да можеш да ескивираш да не станеш. Има да рипаш како попарен, сакаја ти или не.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.