Кратко упутство како да останеш без деца (видео)

Сподели со своите пријатели

За да останеш без деца и пород, не мора нужно да си импотенан роден. Импотентан се биднуе ако си довољно глуп, а и луд.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.