11.07.2019 12:53

Крајно непријатна ситуација (ВИДЕО)


К’д на Самит у Сараево собереше претседатели и премиери од цел Балкан логично е да има некој испад.

Освен на Стеву кој на Бугара му кажа „Љубави како си“, има и поинтересно, к’д бојко гу прашуе Србинку Ану, дали се карав. Непријатно до Бога милога, јер карање по б’лгарски и српски е много различно.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments