Коза дава изјаву за тој дали ќе учествуе на избори (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално наслов ни е у стил да им терамо сеир на политичари што се прерипав ќе има или ќе нема избори, ама овај коза стварно се мучи да каже нешто много битно.

Ваљда сака да каже дека њина козјачка партија е одлучила да се прикључи с’с некоју од поголеми партие. У поголем дел од очи на народ овакој изгледав политичари овија д’нови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.