Коњ ги сакаше свои пет минута на ТВ „Македониа“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Грчки новинар на ТВ „Македониа“ е права сензација, ама не заради свој успех, него збо његову репортажу на коју коњ сака да ги добие свои пет минута популарност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.