Комшо твоја ли е туршија? (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Еве га септември дојде, домаќинке ќе почнев па да се спремав за зимњицу, а доказ за тој е дека на некоју кумановку ву текнало дека ву заостанала туршија од лани, па што да прави…

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *