Компилација утепувања за смејање до плакање (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве још една кратка компилација на фејлови, т.е. утепувања и незгоде што им се дешавав на људи. Тој обично знае да биде много интересно, а пошто наш кумановски народ е сеирџија у душу сигурни смо дека ќе ви потечев слузе од смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.