Компилација: Глупаци на д’н (галерија)

Сподели со своите пријатели

Што може да се каже за овакви створења. Свак коментар е сувишан едноставно погледнете ги слике и кажете ни дали и ви се двоумите да заплачете или да умрете од смејање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.