Колко треба да ти е досадно у живот за да направиш најопасан скејтборд? (видео)

Сподели со своите пријатели

Одговор на наслов претпостављамо е „превише досадно“ пошто ми такој некако га протумачисмо лудачки попкушај дечко да га направи најопасан секјтборд у свет, а како тој изгледа у реалност погледнете сами од приложено видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.