Колко е уствари вруќо у Саудиску Арабију? (видео)

Сподели со своите пријатели

Саудиска Арабија важи за рпедел куде што преко д’н е релативно топло с’с оглед дека се наваѓа у пустински предел, тамо има животни што су научени на такви температуре, како што е гушштер кој обожава топло време, ама и на њега му малце дошло преко главу с’с оглед на тој дека избега у ладовину, а погледнете како реагира.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.