Колко е л’ко да убациш на некога дрогу у пиење? (видео)

Сподели со своите пријатели

На сви нас, убацување на нешто сомнително у пиење ни изгледа како урбан мит. Дека такво нешто се дешава, као сви веруемо, ама никој не помислује дека тој би могало да се деси у наш кафиќ или град.

Loading...

Следеќо видео е доказ колко смо ми сви у заблуду.

Ќе се шокирате к’д ќе се уверите у тој, колко е уствари л’ко да се подметне на некога било што у пијачку.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.