Кој сака да учи и реку ќе прегази (видео)

Сподели со своите пријатели

Мало учениче од северан Пакистан е снимено како проваѓа преко реку за да стигне у школу.

Његов пример нека послужи како доказ дека у живот не е битно куде се наваѓа школа, кој предава а кој слуша, све док се има волја да се напише домашно, и да се биде добар ученик.

Браво за учениче. Браво.

https://www.youtube.com/watch?v=wfrYMZ1X-II

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.